• Úvod
  • >>
  • Výrobca Gostol-Gopan

Výrobca Gostol-Gopan

Zobrazenie:
Zoradiť:

Gostol - Vyvaľovač cesta VIPAVA 2400/470 F a VIPAVA 2400/700 F

Vyvaľovač cesta VIPAVA je určený na tvarovanie všetkých druhov pšeničného chleba. Vyvaľovací stôl na dlhé tvary.
Vďaka svojej mohutnej konštrukcii je vhodný pre priemyselné pekárne, či už ako samostatný stroj alebo ako súčasť automatickej výrobnej linky.

Obj. čislo:
vipava 2400/470 700

Gostol - Vyvaľovač cesta VIPAVA MULTI 700

Vyvalovač VIPAVA MULTI 700 je vhodný na tvarovanie chlebov z pšeničného, pšenično - ražného a ražného chleba.
Vďaka mohutnej konštrukcii je používaný v priemyselných linkách ale aj ako samostatný stroj.

Obj. čislo:
vipava multi700

Chlebové linky - GOSTOL GOPAN

Profesionálne automatické priemyselné linky na pečenie rôznych druhov chleba.

Obj. čislo:
gostol gopan linky

Gostol - Vyvaľovač cesta VIP-1

VIP-1 je stroj určený na formovanie dlhých chlebov pravidelného a rovnomerného tvaru zo všetkých druhov pšeničného cesta.

Obj. čislo:
vip1

Gostol - Vyvaľovač cesta VIPAVA 3000 / 500 RR

Vyvalovač VIPARA RR je určený na tvarovanie dlhých chlebov z pšenično - ražného cesta a iných druhov zmiešaného cesta.

Obj. čislo:
vipa 3000/500rr

Gostol - Vyguľovač SABOTIN 1

Kužeľový vyguľovač typ SABOTIN1 je určený na pomocné a konečné tvarovanie pšeničného cesta. Kužeľový vyguľovač dáva cestu optimálny okrúhly a hladký tvar, ktorý je zakladným predpokladom vysokej kvality produktu.

Obj. čislo:
SABOTIN 1

Gostol - Vyvaľovač cesta VIPAVA 2400/470 RRM

Vyvaľovací stôl na dlhé tvary.

Obj. čislo:
vipava 2400/470rrm

Gostol - Vyvaľovač cesta SORA

Vyvalovač SORA je určený na nepretržitú prácu tri zmeny (24 hodinová prevádzka).

Obj. čislo:
sora

Gostol - Vyguľovač SABOTIN 2

Kužeľový vyguľovač typ SABOTIN 2 je určený na pomocné a konečné tvarovanie pšeničného cesta. Kužeľový vyguľovač dáva cestu optimálny okrúhly a hladký tvar, ktorý je zakladným predpokladom vysokej kvality produktu.

Obj. čislo:
SABOTIN 2

Gostol - Vyguľovač SABOTIN 3,3

Kužeľový vyguľovač SABOTIN 3.3 je určený na pomocné a konečné tvarovanie (zaoblenie) pšeničného a pšenično-ražného cesta (max. obsah raže 60%).

Obj. čislo:
SABOTIN 3,3

Gostol - Vyvaľovač cesta VIPAVA 3000/500 F a VIPAVA 3000

Vyvalovač VIPAVA F je vhodný na tvarovanie všetkých druhov pšeničného chleba. Vďaka mohutnej konštrukcii je vhodný do priemyselných pekární ale aj ako samostatný stroj alebo ako súčasť automatickej výrobnej linky. VIPAVA 3000 sa odlišuje od VIPAVA 2400 vyššou kapacitou.

Obj. čislo:
vipava

Gostol - Vyguľovač TOOS 2400.1

Vyguľovací pás TOOS je určený na okrúhle tvarovanie ražného, pšenično-ražného a iných lepivých druhov cesta. Pásy v tvare písmena V sa otáčajú jeden proti druhému, a tak zabezpečujú optimálne tvarovacie cesta.
Pásy sa otvárajú a zatvárajú pomocou manuálneho kolesa. Je vhodný na tvarovanie medziproduktov ako aj finálnych produktov, čo je výhodou predovšetkým pri priemyselnej výrobe.

Obj. čislo:
TOOS 2400.1

Gostol - Vyguľovač TOOS 2000.1

Vyguľovač TOOS je určený na okrúhle tvarovanie ražného, pšenično - ražného a iných druhov lepivého cesta.
Pásy sa otvárajú a zatárajú ručným kolesom. Je vhodný pre medziprodukty ako aj pre finálne tvarovanie chlebov. Je užitočný najmä vo výrobných linkách.

Obj. čislo:
TOOS 2000.1

Gostol - kras Chlebová delička KRAS NB

Kras je automatická objemová delička navrhnutá pre všetky typy cesta, ako je pšeničné, pšenično-ražné a iné, s rôznou konzistenciou.
Stroj je k dispozícii ako jedno, dvoj, troj vakový, rovnako ako aj v kombináciách týchto verzií, čo umožňuje rôzny váhový a kapacitný rozsah.

Obj. čislo:
kras nb

Gostol - delička BVDS

Delička BVDS je automatická objemovej delička konštruovaná pre delenie všetkých druhov cesta, ktoré obsahujú aspoň 50% pšeničnej múky.

Obj. čislo:
bvds

Gostol - delička SOCA

Delička SOCA N a SOCA NM sú automatické deličky cesta určené na delenie všetkých druhov cesta, vrátane mäkkých a tuhých typov cesta, pšeničné a najmä ražné typy cesta.

Obj. čislo:
soca

Gostol - delička cesta MARK

Delička cesta MARK je automatická objemová delička cesta ktorá je určená pre delenie všetkých druhov pšeničných a ražných ciest, ktoré obsahujú max 70% raže (v závislosti na kvalite surového materiálu).

Obj. čislo:
mark

Gostol - Automatická hydraulická delička cesta HDS XPA

Hydraulická delička cesta HDS XPA je určená pre delenie pšeničných a zmiešaných pšeničných ciest. Presne rozdelí mäkké aj tuhšie cestá. Jej konštrukcia zaisťuje minimálny tlak na cesto počas procesu delenia.

Obj. čislo:
hds xpa

GOSTOL-GOPAN tunelová cyklotermická pec

Cyklotermická tunelová pec je univerzálna pec, ktorá sa používa na nepretržité pečenie akéhokoľvek druhu chleba a pečiva pri teplotách do 320 °. Môže byť použitá ako samostatná jednotka alebo v rámci automatizovaných výrobných liniek

Obj. čislo:
233

GOSTOL - GOPAN TRIGLAV

Viacetážová termoolejová pec TRIGLAV je univerzálna pekárska pec určená na pečenie všetkých druhov chleba a pečiva.

Obj. čislo:
7125

newsletter