JAC - Linka Proline

Proline je automatizovaná linka na výrobu chleba, ktorá dokáže spracovať rôzne druhy cesta:
Tvrdé cesto, cesto s vysokým obsahom vody, cesto fermentované za studena (tradičná bageta).

Výrobca:
JAC s.a
Obj. čislo:
proline

JAC - Linka Proline

Proline je automatizovaná linka na výrobu chleba, ktorá dokáže spracovať rôzne druhy cesta:
Tvrdé cesto, cesto s vysokým obsahom vody, cesto fermentované za studena (tradičná bageta).

Váš Proline môže byť nakonfigurovaný tak, aby vyhovoval vášmu špecifickému sortimentu.
Proline kysiareň možno pripojiť k hydraulickej objemovej deličke (Pe50P) pre vynikajúcu presnosť alebo k objemovej deličke s otvoreným násypníkom (GD-GDS).

Po dokončení kysnutia chleba môžete svoje výrobky tvarovať pomocou vertikálneho (Unic-Tradi-Forma) alebo horizontálneho (HF) vyguľovača.
Výstupný pás je k dispozícii vo verziách: 200 cm alebo 300 cm.
Pre výrobky, ktoré vyžadujú rozsiahle vyguľovanie, je k dispozícii voliteľný kužeľový formovací lis.

Proline je štandardne vybavený odsávačom vzduchu a UV lampami (germicídy) na zaistenie dokonalej hygieny.


newsletter