Kvasomaty - stroje na kvasovanie, výroby kvásku | Topos

Zariadenia na výrobu a prípravu pekárskeho kvasu / kvásku /.
Zobrazenie:
Zoradiť:

Výrobca Všetko

Zrušiť filtre

Topos Kvasomat T-1000 / T-2000

Toto zariadenie je navrhnuté na výrobu stabilizovaného chlebového kvasu technológiou KONTINUA. Tento kvas sa po cca 48 hodinách samo-zakonzervuje, a potom je možné ho používať na výrobu chleba niekoľko dní. Doporučené dávkovanie kvasu do chlebového cesta je 15-20%. Pri výrobe kvasu je možné časť múky nahradiť drveným chlebom v množstve až 20 % celkovej hmotnosti kvasu.

Obj. čislo:
kvasomat T-

Týmito zariadeniami pripravíte kvalitný  kvas / kvások / na výrobu kváskového chleba alebo pečiva.
newsletter