Kvasomaty - stroje na kvasovanie, výroby kvásku

Zariadenia na výrobu a prípravu pekárskeho kvasu / kvásku /.
Zobrazenie:
Zoradiť:

Výrobca Všetko

JAC TRADILEVAIN

Kvasomat TRADILEVAIN sa používa na výrobu a udržiavanie tekutého kvasu v ideálnej konzistencii.
Stroj je k dispozícii v 3 kapacitách a jeho fungovanie je vysoko inovatívne. Ponorená čepeľ zaisťuje rovnomerné premiešavanie. Čistenie tohto typu miešadla nie je potrebné, miešadlo je umiestnené v dolnej časti nádrže, kde sa po naliatí vody a spustení čistenia samo umyje.

Obj. čislo:
tradilevain

Topos Kvasomat T-1000 / T-2000

Toto zariadenie je navrhnuté na výrobu stabilizovaného chlebového kvasu technológiou KONTINUA. Tento kvas sa po cca 48 hodinách samo-zakonzervuje, a potom je možné ho používať na výrobu chleba niekoľko dní. Doporučené dávkovanie kvasu do chlebového cesta je 15-20%. Pri výrobe kvasu je možné časť múky nahradiť drveným chlebom v množstve až 20 % celkovej hmotnosti kvasu.

Obj. čislo:
kvasomat T-

Týmito zariadeniami pripravíte kvalitný  kvas / kvások / na výrobu kváskového chleba alebo pečiva.
newsletter