Kvasomaty - stroje na kvasovanie, výroby kvásku

Zariadenia na výrobu a prípravu pekárskeho kvasu / kvásku /.
Zobrazenie:
Zoradiť:

Výrobca Všetko

Topos Kvasomat T-1000 / T-2000

Toto zariadenie je navrhnuté pre výrobu stabilizovaného chlebového kvasu technológiou KONTINUA. Tento kvas sa po cca 48 hodinách samo-zakonzervuje a potom je možné ho používať na výrobu chleba niekoľko dní. Doporučené dávkovanie kvasu do chlebového cesta je 15-20%. Pri výrobe kvasu je možné časť múky nahradiť drveným chlebom v množstve až 20 % celkovej hmotnosti kvasu.

Obj. čislo:
kvasomat T-

JAC TRADILEVAIN

Kvasomat TRADILEVAIN sa používa na výrobu a udržiavanie tekutého kvásku v ideálnej konzistencii. Stroj je k dispozícii v 3 kapacitách a jeho fungovanie je vysoko inovatívne. Ponorená čepeľ zaisťuje rovnomerné premiešanie. Čistenie tohto typu miešadla nie je potrebné, miešadlo je umiestnené v dolnej časti nádrže kde sa po naliatí vody a spustením čistenia samo umyje.

Obj. čislo:
tradilevain

Týmito zariadeniami pripravíte kvalitný  kvas / kvások / na výrobu kváskového chleba alebo pečiva.