Linky na chlebové pečivo | JAC s.a

Zobrazenie:
Zoradiť:

Výrobca Všetko

Zrušiť filtre

JAC - Linka Proline

Proline je automatizovaná linka na výrobu chleba, ktorá dokáže spracovať rôzne druhy cesta:
Tvrdé cesto, cesto s vysokým obsahom vody, cesto fermentované za studena (tradičná bageta).

Obj. čislo:
proline

JAC - Linka PRO+P12ST

PRO + je automatizovaná linka na výrobu chleba, bagiet, knedlí pozostávajúca z objemovej deličky, kysiarne s automatickým nakladaním a vykladaním a formovača integrovaného do kysiarne (šetrenie miesta) alebo umiestneného zvonka kysiarne.

Obj. čislo:
PRO+P12ST

JAC - Linka PRO+P17ST

PRO + je automatizovaná linka na výrobu chleba, bagiet, knedlí pozostávajúca z objemovej deličky, kysiarne s automatickým nakladaním a vykladaním a formovača integrovaného do kysiarne (šetrenie miesta) alebo umiestneného zvonka kysiarne.

Obj. čislo:
PRO+P17ST

JAC - Linka LPS

Zjednodušená výrobná linka sa skladá z odmerného oddeľovača objemovej deličky cesta s predĺžením, pásového dopravníka a formovačom s výstupným pásom.

Obj. čislo:
lps

newsletter