EUROPA - Modulová pec EDISON NEW EDITION

Séria elektrických modulových pecí EUROPA EDISON NEW EDITION je populárna po celom svete: modely s 2/3/4/6 plechmi v každej etáži s možnosťou naplnenia 5 etáží, ponúka viac ako 50 riešení pre cukrárne, pekárne, hotely, rýchle občerstvenia, reštaurácie a pizzérie.

Výrobca:
Europa
Obj. čislo:
edison new edition

EUROPA - Modulová pec EDISON NEW EDITION

Séria elektrických modulových pecí EUROPA EDISON NEW EDITION je populárna po celom svete: modely s 2/3/4/6 plechmi v každej etáži s možnosťou naplnenia 5 etáží, ponúka viac ako 50 riešení pre cukrárne, pekárne, hotely, rýchle občerstvenia, reštaurácie a pizzérie.

Technické údaje:
- 3 druhy etáží: etáž na zákusky (PS), etáž na chlieb (PA), kompletná so zaparovaním, elektrické ovládanie PIZZA komory (PZ) (0 až 400 ° C)
- Digitálny panel s multifunkčným otočným prepínačom, LCD displejom a LED displej, 30 programov, inteligentné riadenie spotreby
- Sklenené dvere s otvorením nahor (štandard PA / PS) alebo alternatívne dvere z nehrdzavejúcej ocele (vybavené 1 alebo 2 sklami) so smerom otvárania dole (štandardná PZ - voliteľná PA / PS)
- Chlebová etáž (PA) a cukrárska etáž (PS) sú vybavené 20mm pečnou platňou, ktoré poskytujú vynikajúci tepelný prenos ako pri priamom pečení;
- PIZZA etáže (PZ) sú vybavené špecifickými žiaruvzdorných platňami pečenie na pizze
- Celonerezový exteriér a predná časť pece
- Dva izolačné moduly v hornej a dolnej časti pece

NA VYŽIADANIE: digitálny panel s 2 teplomermi, elektro-mechanický panel pre každú etáž, zníženie spotreby s MANAGER'S Bakery

VYBAVENIE: digestor s ventilátorom, zaparovanie, podstavec z nereze na kolieskach alebo bez koliesok so zásobníkom na plechy, ohrievací box alebo kysiareň na kolieskach, integrovaný osadzovák pre pečenie chleba, manuálny osadzovák a lopaty (drevené alebo kovové) pre nakladanie / vykladanie produktov.

Bližšie informácie o parametroch nájdete v priloženom prospekte.
Kompletnú ponuku vám na vyžiadanie vypracujeme.

Prílohy na stiahnutie

prospekt
pec-edison-new-edition.pdf
newsletter