Linky

Zobrazenie:
Zoradiť:

Výrobca Všetko

JAC - Linka Proline

Proline je automatizovaná linka na výrobu chleba, ktorá dokáže spracovať rôzne druhy cesta:
Tvrdé cesto, cesto s vysokým obsahom vody, cesto fermentované za studena (tradičná bageta).

Obj. čislo:
proline

Ostali - Linka na jemné pečivo

Deliaca a tvarovacia linka Ostali umožňuje nepretržité automatické spracovanie cesta, čo znižuje množstvo manuálnej práce a zvyšuje produktivitu.

Obj. čislo:
ostali

Sottoriva - Linka SMALL LINE

Malá linka na rôzne druhy pečiva (rohlíky, bagety, žemle, hamburgery a pod.)

Obj. čislo:
509

Sottoriva - Linka HI LINE 5

HI-LINE 5 je kompaktná verzia HI-LINE rady, ktorá má rovnako ako všetky ostatné HI-linky výrobnú kapacitu 27 úderov za minútu. HI-LINE 5 vyrába všetky typy razeného pečiva ako Kaiser, Rosetta, hot dog rožky, hamburgery a pod.

Obj. čislo:
hi-line5

Alba - Alba line

Linka na výrobu širokého sortimentu jemného pečiva vyrobená na mieru podľa vašich požiadaviek (pagáče, koláče, šišky, croisanty a iné).

Obj. čislo:
alba-line

JAC - Linka PRO+P12ST

PRO + je automatizovaná linka na výrobu chleba, bagiet, knedlí pozostávajúca z objemovej deličky, kysiarne s automatickým nakladaním a vykladaním a formovača integrovaného do kysiarne (šetrenie miesta) alebo umiestneného zvonka kysiarne.

Obj. čislo:
PRO+P12ST

Sottoriva - Linka ROLL LINE

Linka na výrobu hamburgerov, rohlíkov, banketiek, hot dogov a pod. s razením, alebo bez razenia.

Obj. čislo:
514

Alba - Linka na bezlepkové pečivo

Rastúce požiadavky zákazníkov a trhu viedli k vývoju špecializovaných liniek na výrobu bezlepkových produktov, ktoré majú po celom svete čoraz väčší úspech.
Nová rada zariadení na výrobu bezlepkového pečiva od firmy ALBA & Teknoservice.

Obj. čislo:
alba-bzlp

JAC - Linka PRO+P17ST

PRO + je automatizovaná linka na výrobu chleba, bagiet, knedlí pozostávajúca z objemovej deličky, kysiarne s automatickým nakladaním a vykladaním a formovača integrovaného do kysiarne (šetrenie miesta) alebo umiestneného zvonka kysiarne.

Obj. čislo:
PRO+P17ST

Sottoriva - Linka HI LINE 6

HI-LINE 6 je špičková verzia radu HI-LINE a kombinuje všetky vlastnosti všetkých ostatných liniek tejto rady.

Obj. čislo:
hi-line6

Alba - Linka na prípravu blokov cesta

Automatická linka na prípravu blokov cesta.

Obj. čislo:
alba-block-line

JAC - Linka LPS

Zjednodušená výrobná linka sa skladá z odmerného oddeľovača objemovej deličky cesta s predĺžením, pásového dopravníka a formovačom s výstupným pásom.

Obj. čislo:
lps

Sottoriva - Linka HI LINE 7

Táto linka, ktorá dokáže vyrábať najširšiu škálu pečiva, ako sú napríklad rohlíky, hot dog rohlíky, hamburgery, kaiserky, rozety s alebo bez posypu semien, s maximálnou produkciou do 27 úderov / min. Hmotnosť sa pohybuje v rozmedzí od 25 do 180 g podľa modelu deličky a vyguľovača Dinamica.

Obj. čislo:
hi-line7

Alba - Kompaktná laminovacia linka ECOMULTIROLLER

Pokročilá technológia viedla k vysoko kvalitnej linke ECOMULTIROLLER, ktorý je vhodný na výrobu nepretržitého plátu cesta, na laminovanie kysnutého cesta, croissantového cesta, lístkového cesta, dánskeho cesta atď.

Obj. čislo:
ecomulti

Chlebové linky - GOSTOL GOPAN

Profesionálne automatické priemyselné linky na pečenie rôznych druhov chleba.

Obj. čislo:
gostol gopan linky

Sottoriva - Linka Super flex

Flexibilná rohlíková linka. Linka na výrobu rohlíkov, razeného chleba, bagiet.

Obj. čislo:
super flex

Alba - Kontinuálna laminovacia linka

Laminovací systém MULTI THREE a MULTI FIVE je najnovším a najúspornejším spôsobom laminovania blokov cesta na súvislú vrstvu cesta do požadovanej hrúbky.

Obj. čislo:
alba-kll

Trima - Linka FBA a KBA

Kompaktné, vysokovýkonné kysiarňové kabinetové systémy na výrobu vysokokvalitných výrobkov.

Obj. čislo:
FBA

Trima - Linka Combi line

So systémom TRIMA CombiLine môžete prispôsobiť svoj systém pečenia vašim individuálnym požiadavkám.

Obj. čislo:
combi line

Trima - kompaktná kysiareň G2

Kompaktná kysiareň, verzia s dvoma vreckami.
Je možné kombinovať so strojom K2.

Obj. čislo:
G2

newsletter