1. Predstavte v krátkosti svoju Dobrú pekareň, čo sa skrýva za týmto slovom, čo dobré?
Dobrá pekáreň je naša tretia „dcéra“ a milujeme ju rovnako, ako tie dve staršie ? Aj keď to nie je vždy ľahké, snažíme sa robiť všetko s rozvahou a pritom do toho treba dať hlavne srdce.
2. Ako a kedy vznikla myšlienka jej vzniku a ako vznikol názov?
S myšlienkou na pekáreň otravoval muž nejakú dobu a bolo to vidno hlavne doma, kde neustále vypekal, skúšal dačo nové. Mal skúsenosti s prácou v pekárni zo zahraničia a chcel to priniesť aj k nám. Názov vymyslel tiež on a mne sa páčil. Dá sa ľahko zapamätať a vystihuje našu podstatu.
3. V čom ste iní, odlišní, výnimoční....
Ideme si svojou cestou od začiatku. Prvoradé boli pre nás kvalitné suroviny a aby všetko dobre chutilo. Je to remeselná výroba a každý koláč, chlieb je robený ručne našimi pekármi. V našich začiatkoch sme napríklad pol roka vozili pekárske výrobky zákazníkom a čakali na ich pripomienky, postrehy.
4. A na záver prečo ste si zvolili f. PekaStroj a boli ste spokojní s jej prácou?
Firma Pekastroj nám bola doporučená od známeho z branže, tak sme ich oslovili na dodanie technológie do novej pekárne. Servis je rýchly, lebo sú blízko nás. Máme pece značky Polin a sme s nimi spokojní. Oceňujeme celkový prístup zamestnancov.