Moderné pekárske technológie 2019

Moderné pekárske technológie 2019

SEMINÁR „Moderné pekárske technológie 2019“ Dátum: 9. 10. 2018 (utorok) Čas: 11:00-16:00 hod. A čo všetko ste videli?


  1. Predstavenie zariadenia „La Cannoncina“ - výroba šamrolových trubičiek
  2. Chlebová delička GOSTOL KRAS - spracovanie cesta s vysokým podielom ražnej múky
  3. Trezírovací stroj od firmy POLIN model Junior - výroba piškótových plátov
  4. Univerzálne tvarovacie zariadenie Perfetta - plnené svadobné koláčiky

Seminár plný zaujímavostí pre roky 2018/2019 je úspešne za nami. Ďakujem vám všetkým za milú účasť. Zvlášť veľké poďakovanie patrí celému kolektívu PekaStroj za dôkladnú prípravu a prezentáciu našej spoločnosti.
D. Kováčová.

 

Krátky zostrih zo SEMINÁRA „Moderné pekárske technológie 2019“

 

 

Pozvánka na SEMINÁR „Moderné pekárske technológie 2019“

 

SEMINÁR: Moderné pekárske technológie 2019