PekaStroj pekárenské a cukrárenské technológie. Špičkové zariadenia pre malé, stredné aj väčšie pekárne a cukrárne

Akcie

Viac

Sottoriva hnetač SA

Špirálový hnetač s odnímateľnou diežou.

POLIN ROTO 4676 FB

Kompaktná rotačná pec ... kvalita bez kompromisov! Rad pecí Pocket bola navrhnutý tak, aby spĺňali potreby kombinovať vysoko kvalitné výrobné normy s obmedzenými priestorom. Pri zachovaní konštrukčných vlastností a technických noriem Firmy Polin na rotačné pece, pece Roto Pocket sú zvlášť vhodné na výrobu chleba, ako aj cukrárskych výrobkov.

EUROPA LEONARDO NEW EDITION

LEONARDO New Edition znamená evolúciu tradície, stabilitu a flexibilitu, históriou a budúcnosť: parná trubková etážová pec, ktorá je preukázateľný úspech už viac ako 20 rokov pre nás i pre našich zákazníkov, ako najspoľahlivejšia a bezpečná investícia v tomto čase. Zníženie spotreby o viac ako 30% v porovnaní s podobnými trubkovými pecami, s vynikajúcou kvalitou a pečiacim výkonom na malých aj veľkých kusoch, ktoré sú ideálne ako pre malých výrobcov ale aj priemyselné pekárne s použitím automatickým osadzovacím zariadením.

Výpredaj

Viac

EBERHARDT

Univerzálny vaguľovací a vyvaľovací stroj na cesto

Vyguľovacie a vyvaľovacie univerzálne zariadenie - FDA

Univerzálne zariadenie ,ktoré vygúľa cesto do bochníku a zároveň presunie cesto do vyvaľovacej časti , kde vytvaruje cesto do veky.

Novinky

Viac

Unox Konvektomat ChefTop XVC4005/4015

Konvektomat vhodný do kuchýň. Elektrický alebo plynový, so zavážacím vozíkom, zaparovaním a samočistiacou jednotkou.

Dražírovací stroj BASSINA

Horúca novinka z firmy Pomati (Taliansko). Dražírovací stroj na rovnomerné obaľovanie čokolády po povrchu rôznych surovín (orieškov, mandlí, ovocia, cukríkov atď ...)

Pec na pizzu Neapolis 510

Unikátna elektrická pec na pizzu s teplotou až 510°C umožňujúcou upiecť pizzu za menej ako 1minútu.

POLIN ELETTRODRAGO AVANT

Rozvíja dokonalým spôsobom každý typ výrobku a pritom spotrebováva menej energie ako iné pece z tej istej kategórie. Je vybavený špeciálnym vyhrievacím systémom, s elektrickými odporovými špirálami ktoré sú obalené keramickou hmotou a umiestnené vo špeciálne tvarovaných oceľových paneloch. Výsledkom tejto technológie je menší pokles teploty, optimálne rozloženie a neustále teplo v etáži : faktory prispievajúce k zaisteniu, aby akýkoľvek druh výrobku bol dokonale upečený.