• Úvod
  • >>
  • Plničky, temperovacie stroje, roztierače plátov, poťahovačky, chladiace tunely, striekacie zariadenia

Plničky, temperovacie stroje, roztierače plátov, poťahovačky, chladiace tunely, striekacie zariadenia

Zobrazenie:
Zoradiť:

Výrobca Všetko

Dražírovací stroj BASSINA

Horúca novinka z firmy Pomati (Taliansko). Dražírovací stroj na rovnomerné obaľovanie čokolády po povrchu rôznych surovín (orieškov, mandlí, ovocia, cukríkov atď ...)

Obj. čislo:
drazirovaci-stroj-bassina

Chocotemper Top - stolový temperovací stroj na čokoládu - kapacita 5,5 kg

Kompaktný stolový temperovací stroj na čokoládu, vhodný pre cukrárne, zmrzlinárne, hotely a reštaurácie s kapacitou 5,5 kg. Zabezpečí plynulý prúd a dokonalé spojenie čokolády.

Obj. čislo:
14.1.CHOCOTOP

Pavoni - Spray Compact

Najkompaktnejší postrekovač želé na trhu. Jedinečný dizajn zariadenia Spraycompact zaisťuje bezpečné, rýchle a efektívne postrekovanie.

Obj. čislo:
spray-compact

CheCrema 11.CC - výrobník krémov (varič, miešač)

CheCrema - plnoautomatický univerzálny varič a miešač krémov. Profesionálny varič krémov je perfektný pomocník pre menšie cukrárne, pekárne, zmrzlinárne alebo reštaurácie.

Obj. čislo:
checrema-11CC

Chocotemper Top 11 - stolový temperovací stroj na čokoládu - kapacita 11 kg

Kompaktný stolový temperovací stroj na čokoládu, vhodný pre cukrárne, zmrzlinárne, hotely a reštaurácie s kapacitou 11 kg. Zabezpečí plynulý prúd a dokonalé spojenie čokolády.

Obj. čislo:
14.1.CHOCOTOP11

Pavoni - Spray Dynamic

Spray Dynamic je univerzálny dávkovač s kompaktnou veľkosťou a vysokým výkonom. Stroj je vybavený striekacou pištoľou a môže sa použiť na rozprašovanie teplých želé alebo tekutín ľubovoľného druhu.

Obj. čislo:
spray-dymanic

CheCrema 11.CCV - výrobník krémov (varič, miešač)

CheCrema - Vertikálny plnoautomatický univerzálny varič a miešač krémov. Profesionálny varič krémov je perfektný pomocník pre menšie cukrárne, pekárne, zmrzlinárne alebo reštaurácie.

Obj. čislo:
checrema-11CCV

Chocotemper Double - temperovací stroj na dva druhy čokolády

Temperovací stroj, ktorý umožňuje súčasné spracovanie dvoch druhov čokolády. Už nemusíte strácať čas výmenou produktov.

Obj. čislo:
14.1.CHOCOTD

Pavoni - Spray Gel Twin

Spray Gel TWIN / F, jediný rozprašovač vybavený 2 dávkovacími pištoľami na súčasný nástrek teplého želé alebo studeného sirupu, likérov. Telo stoje je celé z nehrdzavejúcej ocele.

Obj. čislo:
spray-gel-twin

Dávkovač čokolády CHOCOHOT

ChocoHot je dávkovač čokolády vyvinutý špeciálne pre cukrárne, zmrzlinárne a čokoládovne.

Obj. čislo:
chocohot

Chocotemper 12 - temperovací stroj s nočným režimom a kapacitou 12 kg

Temperovací stroj s dávkovačom čokolády, ktorý sa ovláda pedálom, nočným stand by režimom a kapacitou zásobníka 12 kg. Je obzvlášť vhodný pre cukrárske prevádzky a výrobcov čokolády.

Obj. čislo:
14CHOCOTEMPER12

Pavoni - Spray Gel VPM

Vďaka hermeticky uzavretému bojleru Spray Gel VPM, je zabezpečené rýchle ohrievanie, čím sa skracuje doba čakania, na konci dňa už nie je potrebné dopĺňať vodu a je zaručená úspora energie.

Obj. čislo:
vpm

Pavoni - roztierač plátov ROLLERBISCUIT

Ručný roztierač piškótových plátov.

Obj. čislo:
ROLLERBISCUIT

Chocotemper 24 - temperovací stroj s pedálovým dávkovačom a kapacitou 24 kg

Temperovací stroj s jednoduchým ovládáním a dávkovaním, nočným stand by režimom a kapacitou zásobníka 24 kg. Vhodný pre cukrárske prevádzky a výrobcov čokolády.

Obj. čislo:
14CHOCOTEMPER24

Pavoni - Ovospray

Dávkovač OVOSPRAY sa môže dodávať so zabudovaným kompresorom alebo bez neho a je pripravený na pripojenie k centrálnemu systému stlačeného vzduchu vašej prevádzke.

Obj. čislo:
ovospray

Pavoni - plnička DOSIPLUS PRO

Stolová plnička Pavoni je svojim rozmerom a výkonom vhodná do pekární, cukrární aj gastronómie na plnenie rôznych výrobkov.

Obj. čislo:
DOSIPLUS PRO

POLIN - Multidrop JUNIOR

Celá technológia a kreativita Multidropu v kompaktnom prevedení. Kreatívne možnosti plne automatického modelu Junior sú nekonečné. Siahajú od verzií s pevnými formami, rotačnými formami a rezaním drôtami, ako aj kontrolou vertikálnych pohybov stola, ktoré sú koordinované počítačom ovládajúcim dýzy. Je k dispozícii aj so stolom.

Obj. čislo:
Multidrop JUNIOR

Chocotemper Q30 - vysokokapacitný temperovací stroj s robustnou konštrukciou

Temperovací stroj na čokoládu s veľmi pevnou konštrukciou a kapacitou nádrže 30 kg. Je určený najmä pre cukrárske a čokoládové prevádzky. K stroju je možné pripojiť vyhrievaný vibrujúci stôl a poťahovací pás na pralinky. Závitovka (šnek) z ušľachtilej ocele so spätným chodom uľahčuje čistenie a výmenu náplne.

Obj. čislo:
14.CTQ30

Pavoni - Ciocospritz

Zariadenie je navrhnuté na nástrek temperovanej čokolády a jej náhradiek. Ciocospritz umožňuje regulovať tlak stlačeného vzduchu a produktu samostatne, aby sa zabezpečili perfektné výsledky. Teplota sa dá nastaviť až do 60 ° C.

Obj. čislo:
ciocospritz

Rozvaľovač cukrárskych hmôt MC30 / MC40 / MC60

Obsahuje dvojicu nastaviteľných valcov, pre milimetrovú presnosť požadovanej hrúbky, vhodné na spracovanie marcipánu, cukrovej a čokoládovej hmoty.

Obj. čislo:
marcipan-01

Chocotemper Q40 - temperovací stroj s kapacitou až 40 kg čokolády

Temperovací stroj na čokoládu s najväčšou nádržou (40 kg) pre väčšie cukrárske prevádzky alebo výrobu cukroviniek. K stroju je možné pripojiť vyhrievaný vibrujúci stôl a poťahovací pás na pralinky. Závitovka (šnek) z ušľachtilej ocele so spätným chodom uľahčuje čistenie a výmenu náplne.

Obj. čislo:
14.CTQ40

Rozvaľovač cukrárenských hmôt 2300 / SP30 - 40

Masívna nerezová konštrukcia rozvaľovača, nerezové valce s nastaviteľnou hrúbkou rozvaľovania. Ovládacia páka nastavenia hrúbky s možnosťou nastavenia požadovanej hrúbky. Šírka valcov 300 alebo 400 mm.

Obj. čislo:
2300/SP30-40

Stiekacia pištoľ B&G

Striekacia pištoľ na chlieb a pečivo, dĺžka štandardnej postrekovej rúrky 15cm, dĺžka hadice 6m.

Obj. čislo:
B&G

Pavoni - Minitemper

Mini temperovacie zariadenie.

Obj. čislo:
minitemper

ICB Tecnologie - Stolový temperovač čokolády SCIOGLICHOC

Stolové temperovače čokolády SCIOGLICHOC sú stroje na tavenie a udržiavanie stálej teploty čokolády.

Obj. čislo:
SCIOGLICHOC

Vedierková plnička 2-ihlová

Stolová ručná vedierková 2-ihlová plnička vhodná na plnenie rôznych druhov plniek.

Obj. čislo:
vedierkova plnicka2

264,00 € s DPH 220,00 € bez DPH

Vedierková plnička 1-ihlová

Stolová ručná vedierková 1-ihlová plnička vhodná na plnenie rôznych druhov plniek.

Obj. čislo:
vedierkova plnicka1

240,00 € s DPH 200,00 € bez DPH

Pavoni - Dosimini plnička

Manuálna plnička s piestom z nehrdzavejúcej ocele. Kapacita násypníka 3 litre. Zahrnuté: 3 vstrekovače, ventil, tesnenie a kľúč.

Obj. čislo:
dosimini

Pavoni - Dosiemme plnička

Manuálna plnička s piestom z nehrdzavejúcej ocele. Kapacita násypníka 7 litrov. Obsahuje: 3 vstrekovače, ventil, tesnenie a kľúč.

Obj. čislo:
dosiemme

Pavoni - Glassice poťahovačka čokolády

Rýchly, praktický a inovatívny stroj na rovnomerné poťahovanie vašich výrobkov bez plytvania surovinami.

Obj. čislo:
glassice