• Úvod
  • >>
  • Kysiarne, fermentačné kabinety, chladenie, šokoboxy, klimaagregáty,

Kysiarne, fermentačné kabinety, chladenie, šokoboxy, klimaagregáty,

Zobrazenie:
Zoradiť:

Výrobca Všetko

Polin - FRIGOCELLA AVANT S18

So Stop kysiarňou Frigocella budú vaše výrobky vždy k dispozícii, čerstvo upečené a príjemne teplé. Vaša práca sa stane oveľa ľahšou a ziskovejšou jednoduchým spôsobom: blokovaním fermentácie a jej opätovnou aktiváciou, kedy len budete chcieť. Proces kysnutia prispôsobíte svojim potrebám a nie naopak. Dokážete presne podľa vašich potrieb nastaviť množstvo a sortiment požadovaného produktu, tým že jednoducho vyberiete určitý cyklus fermentácie.

Obj. čislo:
s18

POLIN - chladiaca jednotka H2O AVANT

Chladiče H2O Avant ponúkajú vysokoúčinnú tepelnú výmenu s maximálnou stabilitou teploty a maximálnou hygienou. Majú nepriamy chladiaci systém s hromadením ľadu; chladiaca jednotka je úplne oddelená od prívodu vody určeného na použitie do cesta, čo vedie k dvom veľmi dôležitým výsledkom: • absolútna nekontaminácia vody určenej na použitie do cesta; • eliminácia bakteriálnej proliferácie.

Obj. čislo:
h2o avant

Lillnord - Klimaagregát PG100

Klimaagregát PG 100 je vhodný ako do nových tak aj do už existujúcich kysiarní.

Obj. čislo:
pg100

Kysiareň k peciam RM Forni - rozmery plechov 600x400 mm

Odolné kysiarne RM Forni sú navrhnuté a vyrobené tak, aby vytvárali riadenú mikroklímu s ideálnou teplotou a stupňom vlhkosti pre konkrétny typ fermentovaného produktu. Výsledkom je dokonale vykysnuté cesto pripravené na pečenie.

Obj. čislo:
liev64
Príkon (kWh):
1,4
Napájanie (V):
220V - 50/60Hz
Rozmer plechu (mm):
600x400
Počet plechov (ks):
8 / 10/ 14

Chladiaca veža Tecnopool

Chladiaca veža of firmy Tecnopool je vhodná na chladenie aj hlboké mrazenie širokého sortimentu produktov. Patrí medzi najlepšie technické riešenia na ošetrenie balených alebo nebalených potravinárskych výrobkov: najmodernejší proces, ktorý umožňuje používateľom zachovať prirodzenú arómu, farbu a chuť potravinárskych výrobkov.

Obj. čislo:
turbo-freezer

POLIN - Fermentačný kabinet

Stroj sa postará o zrenie cesta pri nízkej teplote a následné kysnutie; bez zhonu a presne vtedy, kedy je to potrebné. Nový ovládací panel s farebným grafickým displejom predstavuje rozhranie medzi výkonným a všestranným strojom a zákazníkmi, ktorí chcú dosiahnuť maximálne výsledky jednoduchými a intuitívnymi príkazmi. Štyri kliknutia a máte to!

Obj. čislo:
stop kabinet

Polin - FRIGOCELLA INDUSTRY 4.0

So Stop kysiarňou Frigocella budú vaše výrobky vždy k dispozícii, čerstvo upečené a príjemne teplé. Vaša práca sa stane oveľa ľahšou a ziskovejšou jednoduchým spôsobom: blokovaním fermentácie a jej opätovnou aktiváciou, kedy len budete chcieť. Proces kysnutia prispôsobíte svojim potrebám a nie naopak. Dokážete presne podľa vašich potrieb nastaviť množstvo a sortiment požadovaného produktu, tým že jednoducho vyberiete určitý cyklus fermentácie.

Obj. čislo:
INDUSTRY

Kysiareň k peciam RM Forni - rozmery plechov 460x330 mm

Odolné kysiarne RM Forni sú navrhnuté a vyrobené tak, aby vytvárali riadenú mikroklímu s ideálnou teplotou a stupňom vlhkosti pre konkrétny typ fermentovaného produktu. Výsledkom je dokonale vykysnuté cesto pripravené na pečenie.

Obj. čislo:
liev843
Príkon (kWh):
1,4
Napájanie (V):
220V - 50/60Hz
Rozmer plechu (mm):
460x330 mm
Počet plechov (ks):
8

JAC - MB S

MB je jedným z rady kysiarní s ručným nakladaním / vykladaním cesta. Často sa používa v spojení s hydraulickou deličkou a frézkou (vertikálne alebo horizontálne), ktoré je umiestnené nad MB, umožňuje kontrolu cesta po rozdelení a pred formovaním.

Obj. čislo:
mb-s

POLIN - Šokobox Classic

Classic je rad šokoboxov vytvorený spojením technologickej kvality a maximálneho pohodlia. Cykly chladenia vysokým tlakom môžu byť riadené časom alebo pomocou sondy. V každom prípade je možné na konci každého cyklu nastaviť funkciu automatickej konzervácie.

Obj. čislo:
šokobox classic

JAC - MB L

MB je jedným z rady kysiarní s ručným nakladaním / vykladaním cesta. Často sa používa v spojení s hydraulickou deličkou a frézkou (vertikálne alebo horizontálne), ktoré je umiestnené nad MB, umožňuje kontrolu cesta po rozdelení a pred formovaním.

Obj. čislo:
mb-l

POLIN - Šokobox AVANT

Vďaka ovládaciemu panelu mikročipov sa AVANT šokobox dokáže prispôsobiť najširšiemu spektru potrieb výroby klientov, pričom v prípade potreby obmedzuje svoj výkon na vykonanie najvhodnejšieho cyklu chladenia alebo zmrazenia v závislosti od produktu vo vnútri.

Obj. čislo:
šokobox avant

JAC - MB XL

MB je jedným z rady kysiarní s ručným nakladaním / vykladaním cesta. Často sa používa v spojení s hydraulickou deličkou a frézkou (vertikálne alebo horizontálne), ktoré je umiestnené nad MB, umožňuje kontrolu cesta po rozdelení a pred formovaním.

Obj. čislo:
mb-xl

POLIN - Šokobox INFINITY

Rad Avant dosahuje maximum svojho potenciálu so šokoboxom Multifunzione Infinity, ktorý ponúka tie najlepšie funkcie pre tých, ktorí chcú používať studenú technológiu pre všetky možné aplikácie.

Obj. čislo:
šokobox infinity

JAC - BA S

BA je jedným z rady stredných kysiarní na cesto s ručným nakladaním a automatickým vykladaním, ktoré zaručujú optimálnu kvalitu a konzistenciu cesta a zároveň umožňujú zvýšenú produkciu.

Obj. čislo:
BA-S

JAC - BA L

BA je jedným z rady stredných kysiarní na cesto s ručným nakladaním a automatickým vykladaním, ktoré zaručujú optimálnu kvalitu a konzistenciu cesta a zároveň umožňujú zvýšenú výrobu.

Obj. čislo:
BA-L

JAC - BA XL

BA je jedným z rady stredných kysiarní na cesto s ručným nakladaním a automatickým vykladaním, ktoré zaručujú optimálnu kvalitu a konzistenciu cesta a zároveň umožňujú zvýšenú výrobu.

Obj. čislo:
BA-XL

POLIN - kysiareň AL

Kysiareň POLIN je k dispozícii v jedno a dvoj-dverovej variante. Je ideálna pre kysnutie pekárskych výrobkov a pečiva v kontrolovanom prostredí. Na dverách má sklo na vizuálnu kontrolu postupu kysnutia. Vonkajší povrch je biely smalt s antikoróznym hliníkovým interiérom.

Obj. čislo:
al

POLIN - kysiareň nerez

Nerezová kysiareň POLIN je k dispozícii v jedno a dvoj-dverovej variante. Je ideálna pre kysnutie pekárskych výrobkov a pečiva v kontrolovanom prostredí. Na dverách má sklo na vizuálnu kontrolu postupu kysnutia. Predná, vnútorná a vonkajšia plocha je z nehrdzavejúcej ocele. Hrúbka izolácie 60 mm. Samozatváracie dvere sú s plynovým piestom.

Obj. čislo:
kysiaren nerz