• Úvod
  • >>
  • Stroje na spracovanie cesta

Stroje na spracovanie cesta

Stroje na miešanie, delenie, tvarovanie cesta. Osievanie múky, kvasenie cesta.
Zobrazenie:
Zoradiť:

Výrobca Všetko

IZO - manuálna fritéza na šišky

Fritézy na šišky – ručné stoje na pečenie šišiek. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Verzia bez fermentačnej komory. Stolové fritézy majú výkon bez fermentačnej komory. Jednoduchá obsluha, kvalita pečenia, efektívna a rýchla prevádzka, malé straty energie. Dlhá životnosť.

Obj. čislo:
izo m

JAC TRADILEVAIN

Kvasomat TRADILEVAIN sa používa na výrobu a udržiavanie tekutého kvasu v ideálnej konzistencii. Stroj je k dispozícii v 3 kapacitách a jeho fungovanie je vysoko inovatívne. Ponorená čepeľ zaisťuje rovnomerné premiešavanie. Čistenie tohto typu miešadla nie je potrebné, miešadlo je umiestnené v dolnej časti nádrže, kde sa po naliatí vody a spustení čistenia samo umyje.

Obj. čislo:
tradilevain

JAC - zvinovací stroj UNIC

Stroj UNIC je univerzálny zvinovač bagiet, sendvičov, knedlí... Vertikálne formovanie. 3 rozvaľovacie valce. Ergonomické rukoväte. Rýchla výmena pásu.

Obj. čislo:
unic

Hnetač s hnetacími ramenani MIXER IBT STANDARD

Hnetač s dvoma hnetacími ramenami, ktoré miesením okysličujú cesto, a len veľmi málo ho zahrievajú. Pohyb ramien napodobňuje klasické ručné hnetenie cesta, čo je ideálne pre vytvorenie prvotriedneho tradičného remeselného chleba a pečiva. Možnosť zvýšenia kmitočtov motora na 70mpr - vhodné na spracovanie tekavejších ciest s vysokým obsahom vody.

Obj. čislo:
IBT-STANDARD

RAM planetárny šľahač K40

Silná konštrukcia a výkonné motory sú tým, čo tieto planetárne mixéry robí perfektnými pre malé ale aj priemyselné pekárne a cukrárne. Jednoduchosť konštrukcie a vysoká kvalita materiálov zaistí tichý chod a dlhú životnosť bez údržby.

Obj. čislo:
k40

JAC delička DIV

Hydraulická delička cesta s kruhovou alebo štvorcovou deliacou hlavou a s regulátorom tlaku.

Obj. čislo:
div

RAM - Rozvaľovač manuálny Q50B/Q50S

Manuálny rozvaľovač Queen Q50 je vhodný pre tých, ktorí hľadajú jednoduchý ale zároveň spoľahlivý a kompaktný stroj. Predná rukoväť umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie spustenia valcov a riadiacej páky, ktorá je umiestnená na hornej strane stroja a umožňuje jednoduchú obsluhu stroja.

Obj. čislo:
Q50B/Q50S

Pirohový stroj 05MG

Stroj na výrobu plnených pirohov.

Obj. čislo:
05mg

Dell´ORO - Croissantový stroj F-250/253

Stolový zvinovač croissantov.

Obj. čislo:
F250/253

Sottoriva Preklápač dieží SCR

Preklápač dieží vhodný pre zautomatizovanie priemyselných pekární.

Obj. čislo:
sc

IZO - poloautomatický fritéza na šišky

Fritézy na šišky – poloautomatické stoje na pečenie šišiek. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Verzia bez fermentačnej komory. Stolové fritézy majú výkon bez fermentačnej komory. Jednoduchá obsluha, kvalita pečenia, efektívna a rýchla prevádzka, malé straty energie. Dlhá životnosť.

Obj. čislo:
izo polo

POLIN - Trezírovací stroj Multidrop TWINY

Stroj na vytváranie širokého sortimentu plneného aj neplneného jemného pečiva vhodný najmä pre veľké podniky. Multidrop Twiny môže súčasne pracovať s dvomi rôznymi druhmi cesta, či už je hustej, polohustej alebo riedkej konzistenicie, čo umožňuje nekonečnú kombináciu produktov.

Obj. čislo:
twiny

Cake Concepts - Fun Cake Machine

Najmenší dostupný stroj tohto typu. Vhodný na vývoj produktov v prostredí výskumu a vývoja alebo pre malé prevádzky.

Obj. čislo:
fun cake machine

Topos Kvasomat T-1000 / T-2000

Toto zariadenie je navrhnuté na výrobu stabilizovaného chlebového kvasu technológiou KONTINUA. Tento kvas sa po cca 48 hodinách samo-zakonzervuje, a potom je možné ho používať na výrobu chleba niekoľko dní. Doporučené dávkovanie kvasu do chlebového cesta je 15-20%. Pri výrobe kvasu je možné časť múky nahradiť drveným chlebom v množstve až 20 % celkovej hmotnosti kvasu.

Obj. čislo:
kvasomat T-

JAC - bagetový stroj HF

HF je tvarovací stroj, navrhnutý špeciálne na väčšiu produkciu (1800ks za hodinu) a na spracovanie cesta s vysokým obsahom vody.

Obj. čislo:
HF

Objemová delička SLM - VD 1000, Rozsah delenia: 250g - 1000g alebo 500g - 1350g

Objemový deliaci systém. Delička dokáže spracovať aj hydratované cestá.

Obj. čislo:
slm-vd1000

14 400,00 € s DPH 12 000,00 € bez DPH

Osievačka múky

Zariadenie na získanie mäkšieho a homogénnejšieho cesta. Vhodná na odstránenie nečistôt a na okysličenie múky. Múku raz preoseje a presunie priamo do nádoby mixéra.

Obj. čislo:
osievačka

Špirálový hnetač MIXER ASE

Hnetač cesta s odnímateľnou diežou.

Obj. čislo:
ase

Hnetač s hnetacími ramenani MIXER IBT GALAXY

Hnetač s dvoma hnetacími ramenami, ktoré miesením okysličujú cesto, a len veľmi málo ho zahrievajú. Pohyb ramien napodobňuje klasické ručné hnetenie cesta, čo je ideálne pre vytvorenie prvotriedneho tradičného remeselného chleba a pečiva. Možnosť zvýšenia kmitočtov motora na 70mpr - vhodné na spracovanie tekavejších ciest s vysokým obsahom vody.

Obj. čislo:
ibt

Špirálový hnetač MIXER ASR

Univerzálny špirálový hnetač cesta s obojstranným preklápačom dieže.

Obj. čislo:
asr

RAM planetárny šľahač K60

Silná konštrukcia a výkonné motory sú tým, čo tieto planetárne mixéry robí perfektnými pre malé ale aj priemyselné pekárne a cukrárne. Jednoduchosť konštrukcie a vysoká kvalita materiálov zaistí tichý chod a dlhú životnosť bez údržby.

Obj. čislo:
k60

JAC delička DIV-R

Hydraulická delička cesta s regulátorom tlaku s okrúhlou alebo štvorcovou deliacou hlavou.

Obj. čislo:
divr

RAM - Rozvaľovač manuálny Q500

Rozvaľovač je vhodný pre malé a stredné prevádzky. Spevnená konštrukcia, štandardné duálne ovládanie ( pomocou praktickej a ergonomickej riadiacej páky a pedálom), silná predná rukoväť umožňuje presné nastavenie spúšťania valcov.

Obj. čislo:
Q500

Gostol - Vyvaľovač cesta VIPAVA 2400/470 F a VIPAVA 2400/700 F

Vyvaľovač cesta VIPAVA je určený na tvarovanie všetkých druhov pšeničného chleba. Vyvaľovací stôl na dlhé tvary. Vďaka svojej mohutnej konštrukcii je vhodný pre priemyselné pekárne, či už ako samostatný stroj alebo ako súčasť automatickej výrobnej linky.

Obj. čislo:
vipava 2400/470 700

Sottoriva automatický plniaci kôš AAC

Automatický plniaci kôš vhodný do stredných a veľkých priemyselných pekární a cukrární.

Obj. čislo:
aac

IZO - automatická fritéza na šišky

Fritézy na šišky – automatické stoje na pečenie šišiek. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Verzia s aj bez fermentačnej komory. Jednoduchá obsluha, kvalita pečenia, efektívna a rýchla prevádzka, malé straty energie. Dlhá životnosť.

Obj. čislo:
izo auto

POLIN - Trezírovací stroj Multidrop TYPE C

Kreatívne možnosti, ktoré ponúka zariadenie Multidrop TYPE C sú nekonečné. Vytláčanie, vyberanie, osadzovanie a rezanie širokej škály výrobkov, neustála možnosť rozširovania sortimentu vďaka špeciálnym formám a príslušenstvu. Multidrop Classic Type C je ideálnym základným modelom pre tých, ktorí sa chcú venovať výrobe veľkého množstva muffinov, krémových zákuskov a akýchkoľvek druhov sušienok rezaných drôtom.

Obj. čislo:
type c

Cake Concepts - Sandwich Pancake Machine

Tento stroj je najmenší automatický stroj na palacinky a vyrába iba jednotlivé palacinky. Vďaka kompaktnej veľkosti a nízkej cene je tento stroj vhodný pre malé pekárne. Sendvičovanie alebo akákoľvek iná manipulácia s produktom môže byť poloautomatická alebo manuálna. Tento stroj je tiež ideálny pre komerčné vyskúšanie pred investovaním do väčších strojov.

Obj. čislo:
Sandwich Pancake Machine

Alba - Croissantový stroj Baby 2800

Stroj na výrobu croissantov Baby 2800, je perfektným riešením, pre tých ktorý majú k dispozícii málo priestoru, ale chcú zefektívniť výrobu a vylepšiť kvalitu svojich produktov.

Obj. čislo:
baby-2800

JAC - bagetový stroj TRADI

TRADI je dodávaný so všetkými vlastnosťami UNIC, naviac obsahuje regulátor rýchlosti, ktorý zabezpečuje jemnejšie spracovanie cesta s vysokým obsahom vody. Vertikálne tvarovanie. 3 valce. Ergonomické rukoväte. Rýchla výmena pásu.

Obj. čislo:
tradi

Stránky:
Stroje na miešanie, delenie, tvarovanie cesta. Osievanie múky, kvasenie cesta.