Kysiarne

Zobrazenie:
Zoradiť:

Výrobca Všetko

Kysiareň k peciam RM Forni - rozmery plechov 600x400 mm

Odolné kysiarne RM Forni sú navrhnuté a vyrobené tak, aby vytvárali riadenú mikroklímu s ideálnou teplotou a stupňom vlhkosti pre konkrétny typ fermentovaného produktu. Výsledkom je dokonale vykysnuté cesto pripravené na pečenie.

Obj. čislo:
liev64
Príkon (kWh):
1,4
Napájanie (V):
220V - 50/60Hz
Rozmer plechu (mm):
600x400
Počet plechov (ks):
8 / 10/ 14

Kysiareň k peciam RM Forni - rozmery plechov 460x330 mm

Odolné kysiarne RM Forni sú navrhnuté a vyrobené tak, aby vytvárali riadenú mikroklímu s ideálnou teplotou a stupňom vlhkosti pre konkrétny typ fermentovaného produktu. Výsledkom je dokonale vykysnuté cesto pripravené na pečenie.

Obj. čislo:
liev843
Príkon (kWh):
1,4
Napájanie (V):
220V - 50/60Hz
Rozmer plechu (mm):
460x330 mm
Počet plechov (ks):
8

JAC - MB S

MB je jedným z rady kysiarní s ručným nakladaním / vykladaním cesta. Často sa používa v spojení s hydraulickou deličkou a frézkou (vertikálne alebo horizontálne), ktoré je umiestnené nad MB, umožňuje kontrolu cesta po rozdelení a pred formovaním.

Obj. čislo:
mb-s

JAC - MB L

MB je jedným z rady kysiarní s ručným nakladaním / vykladaním cesta. Často sa používa v spojení s hydraulickou deličkou a frézkou (vertikálne alebo horizontálne), ktoré je umiestnené nad MB, umožňuje kontrolu cesta po rozdelení a pred formovaním.

Obj. čislo:
mb-l

JAC - MB XL

MB je jedným z rady kysiarní s ručným nakladaním / vykladaním cesta. Často sa používa v spojení s hydraulickou deličkou a frézkou (vertikálne alebo horizontálne), ktoré je umiestnené nad MB, umožňuje kontrolu cesta po rozdelení a pred formovaním.

Obj. čislo:
mb-xl

JAC - BA S

BA je jedným z rady stredných kysiarní na cesto s ručným nakladaním a automatickým vykladaním, ktoré zaručujú optimálnu kvalitu a konzistenciu cesta a zároveň umožňujú zvýšenú produkciu.

Obj. čislo:
BA-S

JAC - BA L

BA je jedným z rady stredných kysiarní na cesto s ručným nakladaním a automatickým vykladaním, ktoré zaručujú optimálnu kvalitu a konzistenciu cesta a zároveň umožňujú zvýšenú výrobu.

Obj. čislo:
BA-L

JAC - BA XL

BA je jedným z rady stredných kysiarní na cesto s ručným nakladaním a automatickým vykladaním, ktoré zaručujú optimálnu kvalitu a konzistenciu cesta a zároveň umožňujú zvýšenú výrobu.

Obj. čislo:
BA-XL

POLIN - kysiareň AL

Kysiareň POLIN je k dispozícii v jedno a dvoj-dverovej variante. Je ideálna pre kysnutie pekárskych výrobkov a pečiva v kontrolovanom prostredí. Na dverách má sklo na vizuálnu kontrolu postupu kysnutia. Vonkajší povrch je biely smalt s antikoróznym hliníkovým interiérom.

Obj. čislo:
al

POLIN - kysiareň nerez

Nerezová kysiareň POLIN je k dispozícii v jedno a dvoj-dverovej variante. Je ideálna pre kysnutie pekárskych výrobkov a pečiva v kontrolovanom prostredí. Na dverách má sklo na vizuálnu kontrolu postupu kysnutia. Predná, vnútorná a vonkajšia plocha je z nehrdzavejúcej ocele. Hrúbka izolácie 60 mm. Samozatváracie dvere sú s plynovým piestom.

Obj. čislo:
kysiaren nerz