- Úvod
- >>
- Kysiarne, fermentačné kabinety, chladenie, šokoboxy, klimaagregáty,
- >>
- Kysiarne
- >>
- JAC - MB L
JAC - MB L
MB je jedným z rady kysiarní s ručným nakladaním / vykladaním cesta. Často sa používa v spojení s hydraulickou deličkou a formovačom (vertikálnym alebo horizontálnym), ktorý je umiestnený nad MB, čo umožňuje kontrolu cesta po rozdelení a pred formovaním.
Je určený špeciálne pre remeselnú výrobu chleba, kde je najdôležitejšia konzistencia a kvalita cesta.K dispozícii v 3 rôznych veľkostiach, výber modelu na maximalizáciu výroby bude závisieť od vašej kapacity.
Štandardné žľaby umožňujú nakladanie kusov cesta do 650 g.
Je vybavený zásuvkami pre pripojenie k deličke a formovaču, má tlačidlá na pravej a ľavej strane a užívateľsky prívetivé ovládanie bez použitia rúk. Na zabezpečenie optimálnej hygieny je k dispozícii aj voliteľný systém na ošetrenie germicídmi.
