ICB Tecnologie - Stolový temperovač čokolády SCIOGLICHOC

Stolové temperovače čokolády SCIOGLICHOC sú stroje na tavenie a udržiavanie stálej teploty čokolády.

Výrobca:
ICB Tecnologie
Obj. čislo:
SCIOGLICHOC

ICB Tecnologie - Stolový temperovač čokolády SCIOGLICHOC

Stolové temperovače čokolády SCIOGLICHOC sú stroje na tavenie a udržiavanie stálej teploty čokolády.

Scioglichoc sa skladajú z odolnej plastovej konštrukcie, odnímateľných nádob a viek z nehrdzavejúcej ocele, aby sa zabezpečilo rýchle a efektívne čistenie.
Každý taviaci prístroj na čokoládu používa suchý systém na zahrievanie nádob na dne a po stranách, aby sa dosiahla rovnomerná teplota čokolády.
Analógové ohrievače čokolády Scioglichoc regulujú teplotu čokolády pomocou analógového termostatu.

newsletter