- Úvod
- >>
- Plničky, temperovacie stroje, roztierače plátov, poťahovačky, chladiace tunely, striekacie zariadenia
- >>
- Temperovacie stroje
- >>
- ICB Tecnologie - Stolový temperovač čokolády SCIOGLICHOC
ICB Tecnologie - Stolový temperovač čokolády SCIOGLICHOC
Stolové temperovače čokolády SCIOGLICHOC sú stroje na tavenie a udržiavanie stálej teploty čokolády.
Scioglichoc sa skladajú z odolnej plastovej konštrukcie, odnímateľných nádob a viek z nehrdzavejúcej ocele, aby sa zabezpečilo rýchle a efektívne čistenie.Každý taviaci prístroj na čokoládu používa suchý systém na zahrievanie nádob na dne a po stranách, aby sa dosiahla rovnomerná teplota čokolády.
Analógové ohrievače čokolády Scioglichoc regulujú teplotu čokolády pomocou analógového termostatu.