- Úvod
- >>
- Plničky, temperovacie stroje, roztierače plátov, poťahovačky, chladiace tunely, striekacie zariadenia
- >>
- Striekacie zariadenia
- >>
- Pavoni - Ciocospritz
Pavoni - Ciocospritz
Hmotnosť | 24 kg |
---|---|
Výška | 0,4 m |
Šírka | 0,42 m |
Hĺbka | 0,4 m |
Zariadenie je navrhnuté na nástrek temperovanej čokolády a jej náhradiek. Ciocospritz umožňuje regulovať tlak stlačeného vzduchu a produktu samostatne, aby sa zabezpečili perfektné výsledky. Teplota sa dá nastaviť až do 60 ° C.
Výhody:• Čokoláda alebo jej náhrada sú vždy pripravené na použitie.
• Konštantná teplota.
• Kompaktný a ľahko použiteľný.
• Široký rozsah uplatnenia.
• Môže sa použiť na vytvorenie špeciálnych dekoratívnych efektov: zamat, kakaový prášok, sneh, granule, pomarančová kôra, pruhy, bodky atď.