Chocotemper Q40 - temperovací stroj s kapacitou až 40 kg čokolády

Temperovací stroj na čokoládu s najväčšou nádržou (40 kg) pre väčšie cukrárske prevádzky alebo výrobu cukroviniek. K stroju je možné pripojiť vyhrievaný vibrujúci stôl a poťahovací pás na pralinky. Závitovka (šnek) z ušľachtilej ocele so spätným chodom uľahčuje čistenie a výmenu náplne.

Výrobca:
ICB Tecnologie
Obj. čislo:
14.CTQ40

Chocotemper Q40 - temperovací stroj s kapacitou až 40 kg čokolády

Príkon (kWh)3,0
Napájanie (V)230
Výška1,27 m
Šírka0,62 m
Hĺbka0,9 m

Temperovací stroj na čokoládu s najväčšou nádržou (40 kg) pre väčšie cukrárske prevádzky alebo výrobu cukroviniek. K stroju je možné pripojiť vyhrievaný vibrujúci stôl a poťahovací pás na pralinky. Závitovka (šnek) z ušľachtilej ocele so spätným chodom uľahčuje čistenie a výmenu náplne.

Temperovací stroj CHOCOTEMPER-Q40 je ideálny na spracovanie čokolády s výnimočnou ľahkosťou. Naše zariadenia na temperovanie čokolády odporúčame pre všetky cukrárne a čokoládovne.

Temperovací stroj Chocotemper-Q40 je tvorený konštrukciou z nehrdzavejúcej ocele a závitovým dopravníkom, je ľahko ovládateľný a programovateľný vďaka technológii dotykovej obrazovky, ktorá zaisťuje rýchle nastavenie operácií pomocou intuitívnych ikon displeja.

Stroj na temperovanie čokolády Chocotemper-Q40 je vybavený elektronickým pedálom na dávkovanie správneho množstva čokolády do foriem, pohotovostný režim na udržanie čokolády roztavenej aj počas noci, uvoľnenie závitového dopravníka, opačný smer závitového dopravníka na optimálne vyprázdnenie stroja, asistované vypnutie za účelom správneho zastavenia temperovacieho zariadenia a možnosť ukladať programy pre každý druh čokolády. Chocotemper-Q40 zaisťuje tekutosť čokolády za každých okolností a jej perfektné spojenie.

Stroj na temperovanie čokolády Chocotemper-Q40 sa môže dodávať s vyhrievaným vibračným stolom a poťahovacím pásom na privádzanie pečiva a praliniek.

Prílohy na stiahnutie

prospekt
icb-chocotemper-q.pdf