Chocotemper Top 11 - stolový temperovací stroj na čokoládu - kapacita 11 kg

Kompaktný stolový temperovací stroj na čokoládu, vhodný pre cukrárne, zmrzlinárne, hotely a reštaurácie s kapacitou 11 kg. Zabezpečí plynulý prúd a dokonalé spojenie čokolády.

Výrobca:
ICB Tecnologie
Obj. čislo:
14.1.CHOCOTOP11

Chocotemper Top 11 - stolový temperovací stroj na čokoládu - kapacita 11 kg

Hmotnosť63 kg
Výška0,72 m
Šírka0,55 m
Hĺbka0,5 m

Kompaktný stolový temperovací stroj na čokoládu, vhodný pre cukrárne, zmrzlinárne, hotely a reštaurácie s kapacitou 11 kg. Zabezpečí plynulý prúd a dokonalé spojenie čokolády.

CHOCOTEMPER TOP je inovatívny stolový temperovací stroj s kapacitou 11 kg, ideálny pre pekárne, cukrárne, hotely a reštaurácie. Vďaka svojej kompaktnej veľkosti a s vlastnosťami zhodnými s vysokým štandardom temperovacích strojov väčších rozmerov, je Chocotemper Top vhodný do každej prevádzky.

Medzi silné stránky stolného temperovacieho stroja ICB patrí technológia dotykového displeja, ktorá vám umožňuje mať plnú kontrolu nad spracovaním čokolády, štruktúrou a závitovým dopravníkom z nehrdzavejúcej ocele, ktorý zaisťuje maximálnu dôkladnosť a účinnosť.

Temperovací stroj Chocotemper Top roztaví čokoládu vo vyhrievanej nádrži, zatiaľ čo ochladzovanie čokolády sa uskutočňuje v závitovom dopravníku pomocou chladiaceho plynu. Stolové temperovacie zariadenie Chocotemper Top je vybavené elektronickým pedálom na dávkovanie správneho množstva čokolády do foriem a dvoma samostatnými motormi pre nádrž a závitový dopravník, pohotovostný režim na udržanie čokolády roztavenej aj počas noci, uvoľnenie závinového dopravníka, spätný chod závitového dopravníka pre optimálne vyprázdnenie stroja, asistované vypnutie, aby sa temperovacie zariadenie zastavilo správne a možnosť uložiť programy pre každý druh čokolády.

Temperovací stroj Chocotemper Top sa môže dodávať s vibračnou doskou na čokoládové formy.

Prílohy na stiahnutie

prospekt
icb-chocotemper-top.pdf

Produktové videá

newsletter