PekaStroj - Workshop CROISTAR

PekaStroj - Workshop CROISTAR

Ďalší úspešný Workshop na ktorom sme Vám tentokrát predviedli automatickú linku CROISTAR od spoločnosti Alba equipment S.r.l. na výrobu croissantov a skvelú peletovú pec ROTOPELET od spoločnosti POLIN S.r.l. je za nami.

Nepoznám osobu ktorá by nemala rada chutný, maslový, chrumkavý croissant.

Výroba pravého nadýchaného croissantu, ktorý po upečení odhalí precíznosť listovania cesta a kvalitného masla, nie je jednoduchá. Majstri pekári investujú veľa času a energie do tréningu, kým sa ich zručnosť dostane na najvyššiu úroveň.

Preto sme pozvali do našej spoločnosti odborníkov na ich ručnú výrobu a taktiež odborníkov na výrobu automatických liniek na výrobu plnených a neplnených croissantov. Kombinácia týchto zručností, nám dala iba jednu možnosť a tou je spoločnosti Alba equipment S.r.l..

Práca na automatickej linke CROISTAR je jednoduchá a dokážu ju obsluhovať jeden - dvaja ľudia. Jej výkon záleží od veľkosti croissantu ktorý vyrábate, pohybuje sa od  1 600ks až po  3 200ks croissantov za hodinu.

Po uložení croissantov na plechy sme použili Stop-kysiareň cesta GAMMA od spoločnosti POLIN S.r.l. a následne našu novú rotačnú peletovú pec ROTOPELET taktiež od nášho výhradného dodávateľa spoločnosti POLIN S.r.l..

Ďakujeme Všetkým zúčastnením a veríme, že ste si podujatie užili a už teraz sa tešíme na ďalšie stretnutie.

newsletter