JAC - Linka PRO+P17ST

PRO + je automatizovaná linka na výrobu chleba, bagiet, knedlí pozostávajúca z objemovej deličky, kysiarne s automatickým nakladaním a vykladaním a formovač integrovaný do kysiarne (šetriaci miesto) alebo umiestnený zvonka kysiarne.

Výrobca:
JAC s.a
Obj. čislo:
PRO+P17ST

JAC - Linka PRO+P17ST

PRO + je automatizovaná linka na výrobu chleba, bagiet, knedlí pozostávajúca z objemovej deličky, kysiarne s automatickým nakladaním a vykladaním a formovač integrovaný do kysiarne (šetriaci miesto) alebo umiestnený zvonka kysiarne.

PRO + je k dispozícii v dvoch verziách: P12 s kapacitou určenou pre malý objem remeselníckej výroby a P17, ktorý ponúka vysokokapacitnú produkciu určená pre trhy s veľkým objemom.
Plne modulárna a prispôsobiteľná rôznym konfiguráciám, PRO + je možné nakladať sprava, zľava, zboku alebo sprednu.
Unikátna konštrukcia kysiarne s hladkými vnútornými stenami zaručuje, že sa múka nelepí. Vonkajší podvozok je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele pre optimálnu hygienu a ľahké čistenie.
Vybavený šikovným systémom dvojstranných žľabov (použitie oboch stien žľabov zabraňuje nahromadeniu vlhkosti a riziko prilepenia), PRO + sa dokáže prispôsobiť najvyšším rýchlostiam výroby a napriek tomu zaručuje chlieb optimálnej kvality vďaka statickému kysnutiu (na rozdiel od dynamického kysnutia, ktoré cesto opakovane ovplyvňujú).
PRO + je vybavená dômyselným pásovým dopravníkom, ktorý sa dá zasunúť, keď je formovač umiestnený vo vnútri kysiarne.
A nakoniec, PRO + je navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým tvarom z našej ponuky (vertikálnym alebo horizontálnym).






Prílohy na stiahnutie

prospekty
linka-jac-prop17st.pdf