ICB - stolový temperovací stroj BetaTemper

BetaTemper je temperovací stroj ideálny na temperovanie malého množstva čokolády - 2,5kg.
Po roztopení produktu a pridaní čokoládových kvapiek umožňuje chladiaci systém s ventilátormi dosiahnuť teplotu temperovania.
BetaTemper je preto ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú urobiť prvé kroky vo svete temperovania čokolády a výroby z čokolády.

Výrobca:
ICB Tecnologie
Obj. čislo:
betatemper

ICB - stolový temperovací stroj BetaTemper

Výška0,35 m
Šírka0,4 m
Hĺbka0,41 m

BetaTemper je temperovací stroj ideálny na temperovanie malého množstva čokolády - 2,5kg.
Po roztopení produktu a pridaní čokoládových kvapiek umožňuje chladiaci systém s ventilátormi dosiahnuť teplotu temperovania.
BetaTemper je preto ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú urobiť prvé kroky vo svete temperovania čokolády a výroby z čokolády.

Produktové videá

newsletter