Gostol - Vyvaľovač cesta VIPAVA 3000/500 F a VIPAVA 3000

Vyvalovač VIPAVA F je vhodný na tvarovanie všetkých druhov pšeničného chleba. Vďaka mohutnej konštrukcii je vhodný do priemyselných pekární ale aj ako samostatný stroj alebo ako súčasť automatickej výrobnej linky. VIPAVA 3000 sa odlišuje od VIPAVA 2400 vyššou kapacitou.

Výrobca:
Gostol-Gopan
Obj. čislo:
vipava

Gostol - Vyvaľovač cesta VIPAVA 3000/500 F a VIPAVA 3000

Vyvalovač VIPAVA F je vhodný na tvarovanie všetkých druhov pšeničného chleba. Vďaka mohutnej konštrukcii je vhodný do priemyselných pekární ale aj ako samostatný stroj alebo ako súčasť automatickej výrobnej linky. VIPAVA 3000 sa odlišuje od VIPAVA 2400 vyššou kapacitou.

Výhody:
- všetky časti stroja, ktoré sú v kontakte s cestom sú vyrobené z materiálov vhodných do potravinárstva a ktoré zároveň zabraňujú prilepeniu cesta
- možnosť inštalácie teplovzdušného ventilátora medzi dva páry valcov, nad baliacou sieťkou a pod tvarovacou doskou, čo navyše zabraňuje prilepeniu cesta
- prostredníctvom sklonu a výšky tvarovacej dosky, ako aj vzdialenosťou bočných vodidiel sa dajú dosiahnuť rôzne tvary a dĺžky chleba.
- masívna konštrukcia zaručuje dlhú životnosť stroja aj pri intenzívnom používaní
- ľahko prístupné plochy z nehrdzavejúcej ocele umožňujú ľahké čistenie a údržbu stroja
- vynášací pás s nastaviteľnou rýchlosťou a nastaviteľným tkanivom (VIPAVA 3000/500 F)

Základná verzia VIPAVA 3000/500 F a VIPAVA 300/500 F na toastový chleba
- dva centrické valce
- tri páry valcov
- baliaci pás
- baliace tkanivo
- tvarovacia doska
- výstupná sieť
- bočné vodiace lišty potiahnuté teflónom

Opcia pre VIPAVA 3000/500 F
- vstupný pás
- bočné vodiace lišty potiahnuté teflón (výška 30mm, iba pre VIPAVA 2400 F)
- posyp múky 400 R s plynule nastaviteľnou intenzitou posypu
- teplovzdušné zariadenie (iba pre VIPAVA 3000/500 F)


Opcia VIPAVA 3000/500 F a VIPAVA 300/500 F na toastový chleba
- zariadenie na rezanie do 4 kusov
teplovzdušné zariadenie