Jufeba - automatická fritéza na šišky WW-AT

Trvalá kvalita šišiek vďaka automatickým procesom pečenia

Výrobca:
Jufeba
Obj. čislo:
ww-at

Jufeba - automatická fritéza na šišky WW-AT

Trvalá kvalita šišiek vďaka automatickým procesom pečenia

Kysnutie:
Kysnutie šišiek na hojdacích panviciach. Modely kysiarní s integrovanou skrinkou na kysnutie optimálna cirkulácia vzduchu, samostatný termostatom riadený ohrev a nádrž na vodu. Skrinka kysiarne je dvojitá s tepelnou izoláciou.

Dávkovanie:
Na dávkovanie nakysnutých šišiek do fritézy jednoducho dajte otočné panvice nad vyprážaciu kanvicu a ľahko ich otočte dvoma prstami tak, aby šišky opatrne padali do tuku. Na dávkovanie iných druhov cesta je možné k fritéze pripojiť koláčový vkladač.

Pečenie:
Fritovanie cesta v panvici je možné so zatvorenou alebo otvorenou krycou klapkou. Odnímateľná elektrická vykurovacia jednotka s presným regulátorom teploty mikroprocesora a bezpečnostným termostatom reguluje teplotu tuku počas procesu pečenia otvorov.

Automatické otáčanie:
Všetky šišky sa ľahko a jemne otočia na druhú stranu krátkym zdvihnutím a presunutím otočného zariadenia do opačnej koncovej polohy.

Vykladanie:
Po poslednom pečení zdvihnite otočné zariadenie s čerstvo upečenými šiškami do najvyššej polohy, presuňte vykladacie zariadenie medzi šišky a vyprážaciu kanvicu, otočte otočné zariadenie do vykladacej polohy a šišky jemne popadajú na odkvapovú mriežku vykladacieho zariadenia. Vyložte vykladacie zariadenie späť na drenážnu dosku fritézy.

Dokončenie:
Počas nasledujúceho procesu pečenia je možné pečivo vybrať z odkvapovej dosky na dokončenie.

Ručné pečenie:
Ručné pečenie stlačením príslušného tlačidla pre funkcie zdvíhania, spúšťania a otáčania je možné použiť kedykoľvek. Čas pečenia sa zobrazuje na ovládacom paneli.

Čistenie tukov:
Voliteľný systém tukových filtrov je možné namontovať priamo na všetky mobilné modely. Denné čistenie tuku predlžuje životnosť tuku. Úspora nákladov a zlepšenie kvality pečiva.

Prílohy na stiahnutie

prospekt
jufeba-donutkovac-ww-at.pdf