Jufeba - kontinuálna linka na šišky USD - VSD

Špičková kvalita všetkých druhov kysnutých a nekysnutých šišiek vďaka úplnému automatickému procesu pečenia, integrovanému vyrovnávaniu množstva oleja a neustálemu čisteniu oleja pri kapacite 240 až 12600 kusov za hodinu.

Výrobca:
Jufeba
Obj. čislo:
usd-vsd

Jufeba - kontinuálna linka na šišky USD - VSD

Príkon (kWh)37
Napájanie (V)230/400
Výrobná kapacita (ks/hod)900-3000

Špičková kvalita všetkých druhov kysnutých a nekysnutých šišiek vďaka úplnému automatickému procesu pečenia, integrovanému vyrovnávaniu množstva oleja a neustálemu čisteniu oleja pri kapacite 240 až 12600 kusov za hodinu.

Kysnutie:
Šišky kysnú na fermentačných rámoch na špeciálnom kysnúcom a dávkovacom plátne. K dispozícii je “roll-in“ kysiareň s klimatizačným automatom a optimálnou cirkuláciou vzduchu pre jeden, dva alebo viac ako 18 vozíkov s plechmi na pečenie. Kysiarne sú kompletne dvojito potiahnuté kvôli tepelnej izolácii.

Nakladanie:
Pri nakladaní do fritézy sa vyložia nakysnuté šišky na plech pokrytý špeciálnym plátnom na dávkovacom stole s dávkovačom šišiek a potom sa plech odstráni spod plátna. Dávkovací pás posúva do oleja jeden rad šišiek za druhým. Na fritovanie iných druhov cesta je možné pripojiť k fritéze iný dávkovač.

Automatické pečenie:
Kompletný automatický proces pečenia zahŕňa reguláciu času fritovania a teploty, kontrolu hladiny tuku, ako aj dávkovanie, otáčanie, transport a vykladanie šišiek.

Otáčanie:
Počas fritovania sa šišky jemne otáčajú až 3x za pečenie, podľa zvoleného programu pečenia.

Vykladanie:
Po poslednom fritovaní sa čerstvo upečené šišky jemne posúvajú cez odtokovú mriežku a vysúvajú sa z fritézy.

Prispôsobenie veľkosti šišky:
Výberom vhodného programu pečenia je možné zmeniť rozostup riadkov pre rôzne veľkosti šišiek. Možnosť zväčšenia fritézy podľa veľkostí šišiek. Táto možnosť je k dispozícii pre fritézu typu VSD.

Čistenie oleja:
Súčasťou fritézy je aj tukový filter a čistiaci systém. Neustále čistenie oleja mimoriadne predlžuje jeho životnosť. Úspora nákladov a zlepšenie kvality pečiva.

Uskladnenie tukov:
Celý tuk / olej je mimo prevádzkových hodín skladovaný v tepelne izolovanej nádobe na tuk, pod fritézou. Tuk / olej je uskladňovaný tak aby si počas neprevádzkových hodín udržal svoju vysokú teplotu. Tým pádom je potrebná menšia tepelná energia a predlžuje sa životnosť tuku / oleja.



Prílohy na stiahnutie

prospekt
jufeba-linka-na-sisky.pdf