Naším Trójskym koňom pre tohtoročnú Veľkú noc je spoločnosť Pavoni Italia, ktorá opäť priniesla nielen niekoľko prelomových technológií pre cukrárov, ale aj špičkové profi formy na čokoládové tabuľky a čokoládové zákusky fantastických tvarov.
Ak máte radi odvážne činy alebo chcete osviežiť tradície niečím naozaj netradičným, inšpirujte sa týmito unikátmi od Pavoni. Či už na tohtoročnú Veľkú noc alebo tú ďalšiu.
AKÉKOĽVEK FORMY NA CUKROVINKY A ČOKOLÁDU VÁM OD NÁŠHO PARTNERA OBJEDNÁME A DODÁME PRIAMO DO VAŠEJ PREVÁDZKY.
Vajce v štyroch dimenziách - objavte čokoládové formy PICASSO
Veľká noc má v európskych kultúrach špeciálny význam, a preto sa dizajnéri z Pavoni snažili o niečo naozaj výnimočné. A čo môže byť výnimočnejšie, ako majster Picasso? Tieto termoformované formičky sú rozhodne výzvou klasickým veľkonočným vajíčkam! Vytvárajú na vajíčku rôzne mnohouholníkové tvary, ktoré len čakajú na to, aby ste im vdýchli plnením a zdobením svoju vlastnú interpretáciu Picassovho génia.
A nemusia to byť len vajíčka - predstavuje sa vám duo ROCKY
Moderné a roztomilé. Aj dieťa v týchto čokoládových tvaroch ľahko rozozná zajka a kohútika. Ale zároveň trochu privonia k umeniu. Rocky Rooster (kohút) a Rocky Roger (zajo) ladia s Picassovými vajíčkami a vytvoria netradičnú veľkonočnú dekoráciu.
Nechajte sa vtiahnuť do tajomnej trhliny vďaka formám ABYSS
Známy taliansky čokolatier a dizajnér Davide Comaschi vytvoril pre Pavoni túto formu, ktorá takisto búra konvencie. Čo človeka asi čaká v samotnom jadre vajíčka, keď sa nechá pohltiť touto tajomnou trhlinou - alebo ju skôr sám pohltí :)
Jednoducho, talianski výrobcovia sú právom medzi svetovou špičkou, pokiaľ ide o spracovanie čokolády. Pavoni má vo svojej veľkonočnej kolekcii viacero úžasných vzorov. Navyše, každé vajíčko si môžete ešte dozdobiť špeciálnymi dekoráciami podľa svojej fantázie. Takže už ani jedno sa nemusí podobať ako vajce vajcu!
POZRI STROJE NA SPRACOVANIE ČOKOLÁDY A CUKROVINIEK
► Firma Pavoni sa v portfóliu PekaStroja už roky profiluje ako expert na plničky jemného pečiva a čokolád DOSIPLUS.
► Dražírovací stroj Pomati Bassina zabezpečí rovnomerné obaľovanie čokolády po povrchu rôznych surovín ako orieškov, mandlí, ovocia a cukríkov.
► Temperovacie stroje od ICB Tecnologie: Chocotemper Top, ktorý sa zmesti na pracovnú dosku - vhodný aj pre hotely či zmrzlinárne, cez Chocotemper Double, ktorý umožňuje naraz zahrievať dva druhy čokolády, až po vysokokapacitný Chocotemper Q40 s objemom nádrže až 40 kg čokolády.
AKÉKOĽVEK STROJE ČI FORMY NA CUKROVINKY A ČOKOLÁDU VÁM OD NAŠICH PARTNEROV OBJEDNÁME A DODÁME PRIAMO DO VAŠEJ PREVÁDZKY.