Aktuálne z firmy Pekastroj

PekaStroj - Workshop CROISTAR

PekaStroj - Workshop CROISTAR

Ďalší úspešný Workshop na ktorom sme Vám tentokrát predviedli automatickú linku CROISTAR od spoločnosti Alba eguipment S.r.l. na výrobu croissantov a skvelú peletovú pec od spoločnosti POLIN S.r.l. je za nami. Prinášame Vám niekoľko fotiek z podujatia.
Poznáte PKCES Trebišov?

Poznáte PKCES Trebišov?

Výroba cestovín je krásna, ale náročná práca, ako mnohé iné, ale keď sa robí s láskou a so správnym odhodlaním, tak to krásne funguje. Tak, ako v rodinnej firme PKCES Trebišov.
O tom, ako vznikli, ako sa to celé začalo, sme sa porozprávali s majiteľom firmy p. Kundrátom.

 

SOŠ Potravinárske Nitra oslavovalo

SOŠ Potravinárske Nitra oslavovalo

V piatok, 20.5.2022 SOŠ Potravinárske Nitra na Cabajskej ulici oslavovalo už svoje 50. výročie založenia.  Pri tejto príležitosti škola zorganizovala oslavu spojenú s kultúrnym vystúpením šikovných mladých umelcov.
V hlavnej úlohe bola poťahovačka čokolády

V hlavnej úlohe bola poťahovačka čokolády

Vo štvrtok 28.4.2022 "v našej ShowRoom" sa uskutočnil seminár pod názvom Nové trendy, ktorý po dlhšej odmlke, spôsobenej pandemickou situáciou,  priniesol novinky  a aktuálne trendy v oblasti cukrárstva  a pekárstva.

 

Seminár: Nové trendy pre cukrárov a pekárov v roku 2022

Seminár: Nové trendy pre cukrárov a pekárov v roku 2022

Pozývame všetkých záujemcov – odbornú verejnosť na seminár, ktorý priblíži najnovšie trendy v oblasti cukrárstva a pekárstva. Nenechajte si ujsť príležitosť vidieť všetky novinky v našom predvádzacom showroome firmy PekaStroj v Nitre.
 

Ako zamiesiť cesto na dokonalý taliansky koláč Panettone na Veľkú noc

Ako zamiesiť cesto na dokonalý taliansky koláč Panettone na Veľkú noc

Panettone je pre Talianov veľká vec. Tento úžasný sladký koláč je pre nich tradičnou súčasťou veľkonočnej aj vianočnej tabule. Jeho príprava je náročná a vyžaduje presné nasledovanie receptu a dokonalý postup.
newsletter