Vygužovače cesta

Zobrazenie:
Zoradi:

Výrobca Všetko

BTF - Kužežový vygužovač cesta KONIK 2

Kužežové vygužovanie je ideálne na zaokrúhžovanie mäkkých aj stredne tuhých ciest. Vygužovanie sa dosahuje rotačným kužežom, ktorý otáča cesto po konkávnom špirálovom tvare a vytvára gužovitý tvar cesta.

Obj. čislo:
KONIK 2

BTF - Kužežový vygužovač cesta KONIK 4000

Kužežové vygužovanie je ideálne na zaokrúhžovanie mäkkých aj stredne tuhých ciest. Vygužovanie sa dosahuje rotačným kužežom, ktorý otáča cesto po konkávnom špirálovom tvare a vytvára gužovitý tvar cesta.

Obj. čislo:
KONIK 4000

MOPOS - Vygužovač VK-6

Vygužovač VK-6 je diel zariadenia na tvarovanie chleba. Slúži na tvarovanie cesta vygužovaním do tvaru bochníkov z pšeničných a pšenično-ražných ciest s podielom ražnej múky do 50%.

Obj. čislo:
VK-6

Gostol - Vygužovač SABOTIN 1

Kužežový vygužovač typ SABOTIN1 je určený na pomocné a konečné tvarovanie pšeničného cesta. Kužežový vygužovač dáva cestu optimálny okrúhly a hladký tvar, ktorý je zakladným predpokladom vysokej kvality produktu.

Obj. čislo:
SABOTIN 1

Gostol - Vygužovač SABOTIN 2

Kužežový vygužovač typ SABOTIN 2 je určený na pomocné a konečné tvarovanie pšeničného cesta. Kužežový vygužovač dáva cestu optimálny okrúhly a hladký tvar, ktorý je zakladným predpokladom vysokej kvality produktu.

Obj. čislo:
SABOTIN 2

Gostol - Vygužovač SABOTIN 3,3

Kužežový vygužovač SABOTIN 3.3 je určený na pomocné a konečné tvarovanie (zaoblenie) pšeničného a pšenično-ražného cesta (max. obsah raže 60%).

Obj. čislo:
SABOTIN 3,3

Gostol - Vygužovač TOOS 2400.1

Vygužovací pás TOOS je určený na okrúhle tvarovanie ražného, pšenično-ražného a iných lepivých druhov cesta. Pásy v tvare písmena V sa otáčajú jeden proti druhému, a tak zabezpečujú optimálne tvarovacie cesta.
Pásy sa otvárajú a zatvárajú pomocou manuálneho kolesa. Je vhodný na tvarovanie medziproduktov ako aj finálnych produktov, čo je výhodou predovšetkým pri priemyselnej výrobe.

Obj. čislo:
TOOS 2400.1

Gostol - Vygužovač TOOS 2000.1

Vygužovač TOOS je určený na okrúhle tvarovanie ražného, pšenično - ražného a iných druhov lepivého cesta.
Pásy sa otvárajú a zatárajú ručným kolesom. Je vhodný pre medziprodukty ako aj pre finálne tvarovanie chlebov. Je užitočný najmä vo výrobných linkách.

Obj. čislo:
TOOS 2000.1

newsletter